Боян Шанов

С какво мога да ви помогна?

Вярвам, че изборът Ви зависи от препоръки, добро първо впечатление или доказателство за предходен успешен опит в трудни ситуации.

Това, което мога да споделя за последното, е че над десет години водех въвеждащи, технически и лидерски обучения в международна компания с над 1000 души в развойния си център в София. Десетките хиляди часове, прекарани в обучение на студенти, стажанти, старши специалисти, ръководители на екипи и мениджъри на отдели, ми позволиха да изградя внимателен и насочен към конкретните нужди подход на работа. Наличието на браншови стандарти и постоянните одити бяха гаранция за фокус върху качество и постигането на измерими резултати.

Сега избрах самостоятелния път на обучител, за да достигна до още по-голяма аудитория и да споделя ценния опит, който натрупах от практиката си, курсовете и книгите на най-добрите специалисти в областта на работа с хора. Коучингът, социалната и организационната психология ме подтикнаха да надникна още по-дълбоко в областите психотерапия, невробиология, епигенетика, генетика, еволюционна психология и много други, за да си отговоря на въпроса "Как работи мозъка ни?". Всеки ден си давам по-задълбочен отговор, изпробвам приложимостта на техники и обновявам материалите си, за да отразяват най-съвременните открития.

Черпя информация от курсове и материали на световно утвърдени университетски преподаватели по невробиология и социални науки, хипнотерапевти (да, особена компания са), психотерапевти, НЛП обучители, главни преговарящи в държавни агенции в чужбина, интервюиращи журналисти, консултанти по преструктуриране на компании, вокални педагози и графични дизайнери. Вярвам, че всеки проблем има набор от възможни решения и бих искал да ви предоставя най-голям избор. Ако съм отговорил на въпроса "Защо?", остава да решите с какво мога да Ви бъда полезен?
Търсене